Nyheder - Avast Free Antivirus 8 frigivet
Avast Free Antivirus 8 frigivet

20 februar, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

Avast, som udvikler sikkerhedssoftware til private forbrugere, har for kort tid siden frigivet en ny og opdateret version af deres populære antivirusprogram Avast Free Antivirus. Versionen er nu 8 og er særligt optimeret til Microsoft Windows 8.

Der er en del ændringer i Avast Free Antivirus 8, hvor den som først springer i brugerens øjne er selve brugerfladen. Her er antivirusprogrammet blevet gjort mere overskueligt og nemmere at navigere rundt i. Store og informative ikoner gør det nemmere at afvikle specifikke funktioner.


Avast Free Antivirus 8


Ønsker du f. eks at scanne din computer manuelt for virus, så skal du blot klikke på ikonet "Scan", hvorimod ikonet "Statistics" giver dig oplysninger og statistik over de hændelser som Avast Free Antivirus 8 har registreret på din computer.

Der er tilføjet nye og spændende funktioner som f. eks "Software Update", der løbende sørger for at de andre programmer som du har installeret på din computer er "up-to-date" dvs. opdateret til den seneste version for at undgå sikkerhedshuller.

Der er også kommet funktionen "Browser Cleanup", der sørger for at fjerne tilføjelsesprogrammer i din browser som gør den langsom eller kompromitterer sikkerheden imens du surfer online.

En smart funktion er "AccessAnywhere" som hjælper brugeren med at oprette fjernadgang til computeren via f. eks en smartphone eller lign.

Download Avast Free Antivirus 8Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].