Nyheder - Anmeldelse af Norton Internet Security 2013
Anmeldelse af Norton Internet Security 2013

17 januar, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

Norton Internet Security 2013 er en samlet sikkerhedspakke udgivet af Symantec som i en lang årrække har stået bag den populære Norton serie af sikkerhedsprodukter. I denne artikel vil vi anmelde Norton Internet Security 2013 og komme omkring de væsentlige funktioner ved softwaren.

De mest bemærkelsesværdige og iøjenfaldende ændringer ved 2013 udgaven af Norton Internet Security er blevet foretaget med hensyn til brugerfladen. Brugerfladen er, rent kosmetisk, meget lig den tidligere 2012 version, men den er blevet optimeret til touch (og hvis du anvender Norton Internet Security 2013 i Microsoft Windows 8, kan den nu kontrolleres via en Metro app).

En anden stor ændring er udvidelsen af understøttelse til hardware acceleration, der ifølge Symantec selv skulle skulle forøge softwarens reaktionsevne og ydeevne under Microsoft Windows - umiddelbart virker Norton Internet Security 2013 også lettere og hurtigere end 2012 udgaven. Der anvendes færre systemresourcer ved de periodiske scanninger og real-time beskyttelsen kan næsten ikke mærkes, imens man arbejder på computeren.

Norton Internet Security yder også forbedringer med hensyn til beskyttelsen, som er hovedfunktionen i software, skønt disse for det meste er uden for synsvidde. Insight File Reputation databasen bliver f.eks. nu opdateret langt hurtigere og Insight teknologien er blevet inkorporeret i softwarens firewal for at forbedre evnen til at spore og blokere skadelige netværksaktiviteter.


Norton Internet Security 2013


Teknologien SONAR fungerer nu også i Safe Mode (fejlsikret tilstand) og hælper med at spore yderligere trusler ud fra deres adfærd. Norton Internet Security 2013 kan desuden arbejde sammen med den nye Windows 8 teknologi som muliggør, at du kan starte en scanning tidligere under opstartsprocessen og således beskytte dig bedre mod rootkits, skadevoldende drivers og lignende trusler - trusler som bliver aktiveret tidligt i opstarten af Microsoft Windows og kan være svære at bekæmpe så snart styresystemet er 100% opstartet.

En relativt mindre (skønt stadigvæk brugbar ændring) er, at Norton Internet Security downloader og installerer Norton Power Eraser for dig. Som følge heraf kan du, hvis en scanning gennemføres uden resultat og du følger der måske stadigvæk kan være "ugler i mosen", så er du ikke overladt til at klare tingene selv. Du er i stand til starte Norton Power Eraser med et enkelt klik og (forhåbentlig) finde og fjerne enhver specielt genstridig trussel.

Set under ét repræsenterer den nye udgave af Norton Internet Security en meget væsentlig forbedring for Windows 8 bruger. Har du endnu ikke skiftet til Windows 8 kan du stadigvæk få stor glæde af softwaren - som Symantec er velkendt for, så er Norton Internet Security noget af de bedste og mest effektive indenfor antivirus- og sikkerhedsgenren.
Køb Norton Internet SecurityTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].