Nyheder - Anmeldelse af Avira Internet Security 2013
Anmeldelse af Avira Internet Security 2013

3 december, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Avira Internet Security 2013 er en større samling af hjælpeprogrammer, der har som formål at sørge for alt det som kan friholde din PC fra at blive skadet af virus og malware - både online og offline. Avira Internet Security har f.eks, en kraftigt virkende antivirus-teknologi som sædvanligvis får en fin bedømmelse af uafhængige laboratorier.

Den tidligere version fik således en 2, plads blandt 120 på AV-Comparatives ved sidste filsporingstest, med en særdeles ærefuld score på 99,4% - denne score indikerer at i 99% af alle tilfælde med angreb fra en virus var programmet i stand til at afværge truslen og neutralisere det virus eller malware som var ophav til angrebet. Avira Internet Security indbefatter også en i høj grad konfigurebar firewall, et spamfilter, et ukompliceret hjælpeprogram til sikkerhedskopiering og et komplet sæt teknologier til at sikre dig når du er online.

En nyhed er Aviras Protection Cloud, en cloud-based teknologi, som hjælper med at spore og blokere selv spritnye, tidligere uopdagede trusler inden de når frem til din computer. Browser Tracker Blocker forhindrer mere end 600 netværk i at følge dine online aktiviteter. Website Safety Advisor føjer ikoner til dine søgeresultater (hvis de udføres via Avira toolbar) og advarer dig mod potentielt farlige sites, før du klikker videre og besøger dem

Avira Internet Security har også et sikkerhedsmodul, Avira Social Network Protection, som hjælper med at beskytte dig og dine børn på Facebook, Twitter, Google+ og andre steder. Et nyt Android hjælpeprogram leverer alle de basale sikkerhedsforanstaltninger (beskyttelse af privatsfære, opkalds-/SMS blokering, retablering af mistede telefonopkald og meget mere).

På mange områder er Avira Internet Security både stabilt og effektivt, men andre områder er der små ting som ville være rare at få rettet op på. Firewall’en anmoder f.eks. stadigvæk regelmæssigt om at måtte tillade den ene og den anden proces online, mens en del andre firewall applikationer selv sørger for at finde ud af det. Der er imidlertid ingen tvivl om, at Avira Internet Security 2013 indbefatter en mængde effektive egenskaber og funktionalitet og når du kombinerer disse ting med dens fremragende antivirus-teknologi, så har du en meget indbydende sikkerhedspakke.

Bemærk venligst, at som Standard vil programmet installere Avira SearchFree Toolbar og justere, søgeindstillingerne på din browser. Hvis du ikke ønsker dette, skal du sikre dig, at du vælger Custom installationsoptionen og nulstiller de relevante afkrydsningsfelter.


Bedømmelse:
Det faktum at Avira Internet Security indeholder en så effektiv samling af sikkerhedshjælpeprogrammer vil gøre, at vi anbefaler programmet og vil beskytte din PC mod skade som virus og malware kan foreårsage.Køb Avira Internet SecurityTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].