Nyheder - Anmeldelse af Avast Premier
Anmeldelse af Avast Premier

2 marts, 2018

Forfatter: Christopher Hammer

Med Avast Premier får du et softwareprogram der giver din computer komplet beskyttelse. Programmet fungerer som et antivirus program og et antispyware værktøj.

Programmet kommer med en scanner dig giver dig mulighed for, at vælge imellem tre forskellige typer af scanninger; Hurtig, fuld og tilpasset. Scanneren går ind og holder øje med, om der er nogle ondsindede programmer der prøver, eller allerede har fået adgang til dit system, så det kan blokere og slette programmerne.

Med Shredder funktionen sørger Avast Premier for, at dine slettede filer bliver permanent slettet, så ingen andre kan bringe dem frem igen.

Avast Premier kommer med forskellige former for skjolde til internettet, din e-mail, og andre instant messages programmer, så de potentielt skadelige ting ikke kan få adgang til din computer.
Derudover kommer det også med en firewall, og en mulighed for at kunne styre et antispam modul.

Software programmet tillader dig, at oprette forbindelse til computere der har Avast installeret, så du kan styre programmet, uanset hvor du befinder dig henne og derved sørge for, at din computer altid er fuldt beskyttet.


Download en prøveversion af Avast Premiere

Læs flere anmeldelser af programmer hos Kimludvigsen.dk eller køb Avast Premier i en dansk webshopTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].