Downloads

Downloads - Antivirus - Norton Security 2015Kategori: Antivirus
Vores vurdering:
Version: 2015
Tilføjet: 23 januar, 2015
Opdateret: 23 januar, 2015
Producent: Symantec
Type: Trialware

Norton Security

Norton Security med Backup beskytter din PC mod de nyeste virusformer, spyware og andre trusler, samt giver dig 25GB online lagerplads. Beskytter under Windows og Macintosh, samt Android, iPhone og iPad enheder.

Programmet leverer hurtig, kraftfuld online beskyttelse for at holde dig et skridt foran cyber-angreb. Den lader dig kunne chatte, sende e-mails og dele filer uden bekymringer, den opdaterer automatisk, tilbyder brugervenlige funktioner og indbefatter gratis kundesupport i din subskriptionsperiode.

Den nye Norton Security giver dig ganske enkelt det bedste ved Norton på grund af de mange måder, hvorpå du kan oprette forbindelse med dine PC'ere, Mac-computere, smartphones og tablets.

Du forbliver sikker, hvor som helst du bevæger dig hen med proaktiv internetbeskyttelse, online lagerplads også til mobile enheder, avanceret privatsfæreteknologi og meget mere. Den udgør én samlet løsning for de forskellige måder, hvorpå du arbejder med dine enheder.

Norton Security findes i to forskellige versioner – se her:

Norton Security til 5 PC

Norton Security til 10 PC med 25 GB online backup

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]