Downloads

Downloads - Antivirus - Norton AntiVirus (Dansk)Kategori: Antivirus
Vores vurdering:
Tilføjet: 1 december, 2011
Opdateret: 18 november, 2014
Størrelse: 95.37 MB
Producent: Symantec
Type: Trialware

Norton AntiVirus (Dansk)

Norton AntiVirus har som produkt altid stået som toppen af computersikkerhed, både med hensyn til antivirus og sikkerhed online.

Norton AntiVirus tilbyder omfattende beskyttelse imod sikkerhedstrusler på alle niveauer - fra virus og spyware til alle typer af malware og rootkits, phising, trojanske heste orme osv.

Alle områder på din computer sikres, så du uden bekymring kan chatte med dine venner, sende e-mails, downloade filer, besøge hjemmesider osv. velvidende at Norton AntiVirus altid overvåger alt datatrafik og reagerer på enhver trussel.Dog har denne omfattende virus-beskyttelse en helt håndgribelig ulempe og det er, at Norton AntiVirus sløver din computer. Programmet benytter forholdsvis mange systemressourcer på at opretholde overvågningen og det påvirker den generelle hastighed.

Desværre findes Norton AntiVirus ikke i en freeware version - Symantec er så overbevist om dets produkts overlegenhed, at gratis-versioner er no-go. Norton AntiVirus er også i en klasse for sig selv, men du kan altid teste hele programmet gratis i 30 dage.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]