Downloads

Downloads - Brænder - Nero Burning ROM 12Kategori: Brænder
Vores vurdering:
Version: 12
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 2 oktober, 2012
Størrelse: 8.58 MB
Producent: Nero
Type: Trialware
Wikipedia: Link

Nero Burning ROM

Nero Burning ROM er et af de mest brugte og effektive programmer til at brænde film, musik og videoer.

Nero Burning ROM er blevet redesignet og optimeret hvad angår både hurtighed og effektivitet. Programmet gør det til en leg at brænde din data, musikfiler, film eller what-ever til og fra CD, DVD, HD-DVD og Blu-Ray medier.

En af de få bagsider ved medaljen er, at Nero Burning ROM optager ret meget plads og bruger en del hukommelse på at bliver afviklet. Men hvad angår design, layout, brugervenlighed og effektivitet så er Nero Burning ROM klart et af de bedste programmer til at brænde og kopiere filer.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]