Downloads

Downloads - Brænder - Nero 9 Free 9.4Kategori: Brænder
Vores vurdering:
Version: 9.4
Tilføjet: 4 august, 2009
Opdateret: 5 februar, 2010
Størrelse: 57.22 MB
Producent: Nero
Type: Freeware

Nero 9 Free

Nero 9 Essentials er en begrænset udgave af den oprindelige Nero 9 som kan brænde medier som CD og DVD. Selvom Nero 9 Essentials har begrænsede funktioner, så er Nero 9 Essentials helt gratis at bruge.

Nero 9 Essentials giver dig de gratis værktøjer som Nero serien er verdensberømt for, nemlig at brænde alle typer af filer til CD eller DVD. Nero 9 Essentials kan installeres på både 32 bit og 64 bit versioner af Windows Vista, Windows 7 og Windows XP.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]