Downloads

Downloads - Småprogrammer - Microsoft Office 2013Kategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Version: 2013
Tilføjet: 21 februar, 2013
Opdateret: 26 juli, 2014
Størrelse: 52.45 MB
Producent: Microsoft Corp.
Type: Trialware

Microsoft Office

Download den nyeste version af Microsoft Office i 2013-udgaven og oplev hvordan det traditionelle kontorprogram klarer sig med diverse tilknyttede web-apps.

I Microsoft Office 2013 får du de traditionelle moduler som Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Outlook, Microsoft OneNote, Microsoft Access, Microsoft Publisher og Microsoft Lync.

Brugerfladen er optimeret og en del mere intuitiv end f. eks 2010-udgaven. Grafikken og brugervenligheden er meget op til den enkle brugere, men vi synes at Microsoft er sluppet ganske godt fra det.

Du skal være opmærksom på, at Microsoft Office 2013 ikke kan afvikles under Windows XP og Windows Vista.

Hvis du er interesseret i at købe en licensnøgle til Microsoft Office 2013, så kan du med fordel klikke videre via linket som bringer dig til den danske webshop e-Gear.dk - de har specialiseret sig i at forhandle billigt software til private.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]