Downloads

Downloads - MKV - Matroska Pack Full 1.1.2 finalKategori: MKV
Vores vurdering:
Version: 1.1.2 final
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 3 juli, 2012
Størrelse: 3.80 MB
Producent: Matroska
Type: Freeware

Matroska Pack Full

Matroska Pack Full er en fornuftig og pladsbesparende codec pakke, der kun indeholder de vigtigste codec og ikke en masse lir. Matroska Pack Full motto er "I want MKV!".

Matroska Pack Full er ikke kun beregnet til at afspille matroska media filer - den er også i stand til at afspille den fleste moderne video formater på alle DirectShow afspillere, selv de gamle versioner af Windows Media Player.

Matroska Pack Full er et enkelt og intelligent alternativ til de mere overfyldte codecs pakker, der ellers findes. Matroska filerne er kendetegnet ved at være gemt i .mkv og .mka formaterne, både til video og lyd.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]