Downloads

Downloads - MP4 - MP4 Converter 4.1Kategori: MP4
Vores vurdering:
Version: 4.1
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 31 januar, 2013
Størrelse: 2.10 MB
Producent: iMacsoft

MP4 Converter

iMacsoft MP4 Converter er en fleksibelt videokonverter, der er udviklet til brugere som ønsker at konvertere diverse formater til MP4 (MPEG-4).

Programmet understøtter bla. AVI til MP4, MPEG til MP4, WMV til MP4 og kan samtidigt konvertere alle de populære videoformater som AVI, MPEG, DivX, MOV, RM, WMV, 3GP, VOB, H.264/MPEG-4 AVC. iMacsoft MP4 Converter kan ligeledes konvertere lyd til MP3, AAC og M4A.

MP4 er standardformatet i mange bærbare enheder og ønsker du at afspille din videofilm på en sådan enhed, så understøtter iMacsoft MP4 Converter output til iPhone, iPad, iPod, Apple TV, PSP, Archos AV500, Archos AV700, Archos Gmini402, iRiver PMP-100, Creative Zen Vision og mange flere.

Hver eneste gang iMacsoft MP4 Converter konverterer en video til MP4, så bevares den originale kvalitet - både i lyd og billede. Du kan selv indstille en lang række aspekter ved den færdige MP4 video og på den måde tilpasse til netop dit behov.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]