Downloads

Downloads - Småprogrammer - LeoCall Telemarketing CRM software systemKategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Tilføjet: 12 december, 2016
Opdateret: 12 december, 2016
Producent: LeoCall
Type: Trialware

LeoCall Telemarketing CRM software system

Du ved det sikkert ikke, men hvis du driver en virksomhed, så står du ganske sikkert og mangler et Telemarketing CRM software system.

Grundlæggende set er et Telemarketing CRM software system et simpelt, men yderst effektivt system, der optimere salgsprocessen og kundestyringen i din virksomhed.

Det lyder så besværligt, men det behøver det ikke at være. LeoCall, som er et Telemarketing CRM software system, lover at det er oppe at køre på under fem minutter og så er det gratis at bruge i sin fulde version i op til 14 dage uden nogen former for binding. LeoCall oplyser, at systemet ofte forbedrer salget med 20 - 60 procent, hvilket må siges at være flot. Og da det er gratis at prøve og nemt at komme i gang med, er der ingen undskyldning for ikke at give det et forsøg.

For at komme i gang kan du vælge download. Herefter føres du til LeoCalls site, hvor du kan igangsætte din gratis prøve. Derefter uploader du blot en CSV-fil med emner, eller tilføjer dem manuelt for derefter at tilføje en, eller flere sælgere, som du så kan tildele emnerne til. Nu kan sælgerne logge på og gå i gang med salget og du kan følge statistikken live på din enhed.

Et pletskud fra LeoCall, som oven i købet er baseret i Danmark.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]