Downloads

Downloads - XviD - Koepi's XviD Codec 1.3.2Kategori: XviD
Vores vurdering:
Version: 1.3.2
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 10 oktober, 2011
Størrelse: 0.60 MB
Producent: Koepi's Media Development
Type: Freeware

Koepi's XviD Codec

Koepi's XviD Codec er et video codec ligesom DivX og mange nye videoer bliver komprimeret med XviD. XviD er modsat DivX et ikke-kommercielt codec, der lægger vægt på kompatibilitet med alle platforme og styresystemer.

Ikke nok med at Koepi's XviD Codec er et stykke gratis software, så er også den bedste MPEG-4 video codec løsning. XviD er en bedre løsning end DivX mener langt de fleste professionelle IT-brugere. Koepi's XviD Codec fylder meget lidt på din harddisk.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]