Downloads

Downloads - Antivirus - Kaspersky Security ScanKategori: Antivirus
Vores vurdering:
Tilføjet: 18 november, 2014
Opdateret: 29 august, 2018
Størrelse: 0.10 MB
Producent: Kaspersky Danmark
Type: Freeware
Wikipedia: Link

Kaspersky Security Scan

Kaspersky Security Scan er en effektiv sikkerhedsløsning, der kan scanne din computer for mulige virus og malware infektioner - efterfølgende vil du få resultatet præsenteret i en detaljeret rapport.

Som program hjælper Kaspersky Security Scan dig med at foretage en lynhurtig scanning af alle områder på din computer med det formål at afdække alle typer af eksisterende infektioner eller mulige sikkerhedshuller. Både almindelig data, systemfiler og sikkerhedsområder i styresystemet bliver scannet af Kaspersky Security Scan.

Du må dog ikke betragte Kaspersky Security Scan som et decideret antivirusprogram. Det er kun muligt at afvikle en scanning og diagnosticering af din computer, men ikke en efterfølgende fjernelse af truslerne og udbedring af sikkerhedshullerne. Idéen med Kaspersky Security Scan er, at du bruger det sammen med et eksisterende antivirusprogram og på den måde får et par ekstra "øjne på sagen".

Kaspersky Security Scan vil ikke skabe konflikter med andre antivirusprogrammer og er udviklet til at arbejde sammen med andre sikkerhedsløsninger som en slags rådgiver.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]