Downloads

Downloads - Antivirus - Kaspersky Antivirus 2019Kategori: Antivirus
Vores vurdering:
Version: 2019
Tilføjet: 16 juli, 2014
Opdateret: 29 august, 2018
Størrelse: 28.61 MB
Producent: Kaspersky Danmark
Type: Trialware
Wikipedia: Link

Kaspersky Antivirus

Kaspersky Antivirus er et særdeles effektivt og funktionsigt antivirusprogram på dansk, men kan installeres under næsten alle sprog i verden.

Med Kaspersky Antivirus kan du scanne og undersøger individuelle filer, mapper eller sektorer på computeren for virus, spyware, rootkits, adware og alle typer af malware.

Når du er online og f. eks tjekker din netbank eller handler i en webshop, så kan du aktivere et viruelt tastatur som skjuler alle dine indtastninger for tredjepart eller keyloggers som overvåger dig.

En del systemværktøjer følger med til Kaspersky Antivirus og du har bla. mulighed for at oprette en redningsdisk og meget mere.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]