Downloads

Downloads - Småprogrammer - iolo System Mechanic Free 11Kategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Version: 11
Tilføjet: 27 november, 2012
Opdateret: 11 september, 2017
Størrelse: 4.77 MB
Producent: iolo
Type: Freeware

iolo System Mechanic Free

Få adgang til adskillige gratis systemværktøjer, der kan optimere og reparere mange områder i Windows med iolo System Mechanic Free.

iolo System Mechanic Free er udviklet til brugere som ikke ønsker manuelt at lokalisere fejl og problemer i Windows på egen hånd - med programmet kan du scanne hele dit system for problemer som f. eks er årsag til nedsat ydeevne, ineffektiv anvendelse af systemressourcer eller en overflod af unødvendige filer på harddisken.

Efter en grundig scanning kan du fixe problemer hver for sig eller du kan blot vælge "Repair All" knappen, der retter alle identificerede fejl og problemer.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]