Downloads

Downloads - Småprogrammer - inSSIDer 1.2 betaKategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Version: 1.2 beta
Tilføjet: 7 juni, 2009
Opdateret: 7 juni, 2009
Størrelse: 1.14 MB
Type: Freeware

inSSIDer

inSSIDer er en prisbelønnet og gratis Wi-Fi-netværk scanner til Windows Vista og Windows XP.

inSSIDer scanner dine omgivelser for åbne Wi-Fi netværk som du kan oprette forbindelse til. inSSIDer viser styrken og sikkerheden på de fundne netværk, så du vurdere om det er sikkert at oprette forbindelse.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]