Downloads

Downloads - Brænder - ImgBurn 2.5.7Kategori: Brænder
Vores vurdering:
Version: 2.5.7
Tilføjet: 3 september, 2008
Opdateret: 31 oktober, 2012
Størrelse: 1.00 MB
Producent: ImgBurn
Type: Freeware
Wikipedia: Link

ImgBurn

Har du brug for et nemt brænderprogram? Så bør du vælge gratis-programmet ImgBurn som kan brænde kan til alle typer af medier.

ImgBurn er velegnet til brugere, der ønsker et brugervenligt brænderprogram med mange og nemme funktioner. ImgBurn kan brænde film og videoer til CD, DVD, HD-DVD og Blu-Ray. I layout kan du anvende "drag'n'drop", så du nemt kan trække dine filer ind i programmer og brænde dem.

ImgBurn understøtter en lang række image-fil formater som BIN, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG og PDI. ImgBurn er ganske udmærket freeware program, der faktisk fortjener stor opmærksomhed for dets avancerede funktioner.

Hvis du ikke kun ønsker at brænde video og film til en DVD, men gerne vil skabe din egen DVD menu med baggrundsmusik og grafik så vil vi anbefale at du brænder video med Video Converter Ultimate.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]