Downloads

Downloads - iPhone - ImTOO iPhone Transfer 5.2.1Kategori: iPhone
Vores vurdering:
Version: 5.2.1
Tilføjet: 2 juni, 2009
Opdateret: 3 juli, 2012
Størrelse: 4.29 MB
Producent: ImTOO
Type: Trialware

ImTOO iPhone Transfer

ImTOO iPhone Transfer kan overføre og flytte musik, video og foto til din iPhone - og understøtter den oprindelige iPhone, iPhone 3G og alle nye versioner af iPhone

ImTOO iPhone Transfer virker med både iPhone og iPhone 3G, og kan også flytte multimedia filer fra din computer til iPhone - begge veje.

Ved at kopiere filer til din iPhone med ImTOO iPhone Transfer kan du reelt omdanne din iPhone til en ekstern harddisk, så du frit kan flytte filer mellem din hjemme-PC og arbejds-PC eller studie-PC - et yderst smart softwareværktøj til din iPhone.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]