Downloads

Downloads - P2P - HJ-Split 3.0Kategori: P2P
Vores vurdering:
Version: 3.0
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 10 oktober, 2011
Størrelse: 1.00 MB
Producent: FreeByte
Type: Freeware

HJ-Split

Et storartet program til at opsplitte videofiler, så du nemmere kan uploade og download filerne. HJ-Split splitter og deler store filer op og samler dem igen. HJ-Split kan f.eks splitte en 10 GB stor fil op i 640 MB dele, så de kan være på en CD-ROM.

Bagefter kan HJ-Split samle filerne igen på harddisk uden at det påvirker hverken lyd eller billedkvaliteten. HJ-Split anvendes især ved upload af filer til Internettet og den efterfølgende samling af filerne.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]