Guides Sådan ripper du en Blu-ray disc
Sådan ripper du en Blu-ray disc

14 februar, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

Ønsker du at rippe og oprette kopier af dine Blu-ray film i høj kvalitet? Her er en guide som viser hvordan du ripper Blu-ray film til din computer med MakeMKV.

Hvis din opgave er at oprette backupkopier af dine favorit Blu-ray film, så finder du næppe et bedre freeware program end MakeMKV. MakeMKV fungerer til Windows, Macintosh og Linux.

Insæt en Blu-ray film i dit drev på computeren, så discen bliver loadet. Klik på Blu-ray knappen i midten af skærmen.


MakeMKVMakeMKV vil scanne Blu-ray discen og identificere de titler som kan rippes til video.

Når MakeMKV har afsluttet sin scanning skal du via Output Folder menuboksen vælge hvor den rippede film skal gemmes. Klik efterfølgende på "Make MKV" og vent. MakeMKV vil cirka bruge 30 minutter på at rippe filmen til harddisken.


Download MakeMKVTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.