Guides - Sådan konverteres AVI til iPhone
Sådan konverteres AVI til iPhone

30 november, 2009

Forfatter: Christopher Hammer

iPhone har rigtigt mange smarte funktioner og udover at fungere som en mobiltelefon, så kan du også se videoer og film på din iPhone. Det betyder, at du kan konvertere din videofiler til din iPhone - i denne guide vil vi vise hvordan du kan konvertere AVI videofiler til din iPhone.

Det program vi vil bruge i guiden hedder Aimersoft iPhone Converter Suite og er et særdeles brugbart program til at kopiere AVI videofiler til din iPhone.

Aimersoft iPhone Converter Suite kan konvertere alle de populære videoformater til din iPhone - herunder MPEG, WMV, MP4, VOB, AAC, AC3, MP3 og flere. Følg blot guiden her:


  1. Download Aimersoft iPhone Converter Suite og installér programmet. Husk at tilslutte din iPhone til din Mac.


  2. Start Aimersoft iPhone Converter Suite og vælg "iPhone Video Converter".


  3. Klik på "Add..." og du kan nu tilføje AVI videofiler og gøre dem klar til konvertering til iPhone.
  4. Har du brug for at "Trimme" den AVI fil du er ved at konvertere, så skal du blot klikke på "Edit", så har du adgang til redigeringsværktøjer.


  5. For at konfigurere indstillinger på den færdige iPhone videofil skal du klikke på "Settings" - her kan du justere på output format, opløsning, kvalitet og meget mere.


  6. Klik nu på "Start" og Aimersoft iPhone Converter Suite vil begynde med at konvertere AVI til iPhone. Efter nogle minutter er din AVI videofil klar til at blive afspillet på din iPhone.Download Aimersoft iPhone Converter SuiteTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.