Guides - Rippe DVD med gratis programmer
Rippe DVD med gratis programmer

13 november, 2009

Forfatter: Christopher Hammer

Langt de fleste af os har film, serier og musikvideoer på DVD medier, der kan afspilles på en almindelige DVD-afspiller, men det er også rigtigt sjovt at afspille ens DVD'er på f. eks din PC, iPhone, MP4-afspiller eller mobiltelefon. Du kan rippe DVD med gratis programmer og dermed få meget mere ud af dine DVD film.

At rippe DVD med gratis programmer tager en smule længere tid end ved brug af kommercielle programmer, men fordelen er at det så er gratis!

I denne lille guide vil vi anbefale de bedste gratis programmer til at rippe en DVD med.

DVD ShrinkDVD Shrink er nok et af de bedste freeware programmer til at rippe DVD film og medier med. Du finder næppe et mere brugervenligt og nemt-at-bruge program til formålet. DVD Shrink ripper fejlfrit og kan også bruges som en alternativ backup-løsning, så du kan rippe dine DVD'er til harddisken, hvis den oprindelige DVD-skive går istykker.

Download DVD Shrink

HandbrakeHandbrake har høstet stor popularitet blandt brugere på Internettet, da programmet er særdeles overskueligt og indeholder de vigtigste funktioner til at rippe DVD film med. Handbrake er kort sagt enkelt at gå til, men mangler de lidt mere avancerede funktioner.

Download Handbrake til Windows

Download Handbrake til Macintosh

SmartRipperSmartRipper er som navnet antyder en smart DVD ripper, der har en del år på bagen, men stadigvæk betragtes af mange brugere som en af de bedste DVD rippere. SmartRipper indeholder en del avancerede funktioner, der gør programmet meget fleksibelt.

Download SmartRipper

RipIt4MeRipIt4Me er en meget nyttig DVD ripper, der udover at rippe en DVD film også fjerner kopibeskyttelse som f. eks ARccOS og RipGuard DVD. En del freeware DVD rippere kan ikke omgå kopibeskyttelser, men her skinner RipIt4Me for alvor igennem.

Download RipIt4Me

StaxRipStaxRip er udviklet under open-source tankegangen og understøtter alle de populære videoformater DiVX, XviD, x264, MPEG-2 og MPEG-4. En god DVD ripper, der kan rippe en DVD film til mange forskellige videoformater.

Download StaxRip

MacTheRipperMacTheRipper er en DVD ripper til Macintosh, der fungerer særdeles godt. MacTheRipper ripper DVD film og fjerner kopibeskyttelsen fra disse film samtidigt og er nok en af de bedste DVD rippere til Macintosh.

Download MacTheRipperTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.