Guides - Rip en DVD til harddisken
Rip en DVD til harddisken

22 januar, 2018

Forfatter: Christopher Hammer

Det er faktisk meget nemt at rippe en DVD film til computerens harddisk og f. eks gemme den færdige film i AVI, MP4, WMV, MOV eller lignende videoformat.

I denne guide vil vi med programmet Leawo DVD Ripper vise hvordan du ripper en DVD film til din harddisk. Leawo DVD Ripper er et professionelt softwareprogram, der på meget kort tid konverterer en DVD til video ved at rippe den til harddisken. Følgende formater understøttes AVI, WMV, MP4, MP3, 3GP, MOV og til følgende enheder iPad, iPad 2, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, HTC EVO 4G og diverse mobiltelefoner.

Download Leawo DVD Ripper


Trin 1

Indsæt din DVD film i computerens DVD-drev og start Leawo DVD Ripper. Klik på knappen "Load DVD" for at vælge indholdet på DVD mediet du skal til at rippe.


Sådan ripper du en DVD til din harddiskTrin 2

Nu skal du vælge det videoformat som du ønsker at rippe din DVD film til. Du kan vælge imellem deciderede videoformater eller f. eks en elektronisk enhed du kan afspille filmen på efterfølgende.


Sådan ripper du en DVD til din harddiskTrin 3

Det er nu tid til at specificere de forskellige indstillinger ved den videofil som du ripper til harddisken. Klikker du på "Settings" ved siden af boksen med "Profile" så kan du indstille codec, videostørrelse, bit rate, aspect ratio, frame rate og meget mere. Ved du ikke så meget om disse indstillinger, så bare undlad dem.


Sådan ripper du en DVD til din harddiskTrin 4

Nu skal du konvertere og rippe din DVD til video - klik derfor på "Convert" knappen og efter kort tid har du en DVD film på din harddisk.


Sådan ripper du en DVD til din harddiskTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.