Guides Opdater forældede drivere på din PC
Opdater forældede drivere på din PC

17 juli, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

I denne lille guide vil vi vise hvordan du med softwareprogrammet DriverScanner på en nem og sikker måde kan få opdateret forældede hardware drivere på din PC. Vi har udvalgt DriverScanner, da programmet er oversat til dansk og faktisk klare opgaven ganske fint.

En forudsætning for at have en stabil og hurtig computer er bla. at man som brugere sørger for, løbende, at holde drivere i Windows opdateret med de seneste versioner. Det kan være en alt for stor opgave at gøre manuelt, derfor er der udviklet et væld af programmer til formålet. I denne guide fokuserer vi på DriverScanner.

Efter du har installeret DriverScanner på din computer kan du afvikle den første driverscanning - første gang du starter DriverScanner vil programmet automatisk scanner Windows for forældede drivere og viser dig en oversigt. Oversigten indeholder navnet på den hardware enhed som har en forældet driver tilknyttet, samt den nuværende drivers alder og den nyeste drivers version.


Guide til DriverScanner


Du kan enten vælge at hente alle driveropdateringer med det samme eller du kan hente hver hardware driver individuelt. Først downloader DriverScanner driveren til computeren og installerer den dernæst i Windows.


Guide til DriverScanner


Efter en genstart er driveren operationel i Windows og du får langt mere ud af den pågældende hardware enhed end førhen.


Download DriverScannerTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.