Guides - Mere RAM i Windows
Mere RAM i Windows

25 september, 2009

Forfatter: Christopher Hammer

Mere RAM i Windows er en fornuftig måde at maksimere hastigheden i Windows på. Du behøver slet ikke at købe ny rammeblokke, du kan blot bruge et freeware program som automatisk frigør mere RAM til programmer og spil.

I denne guide vil anbefale et godt freeware program, der virker efter hensigten og lever op til det lovede. Det drejer sig om CleanMem som du kan downloade her på Codecs.dk.

CleanMem er designet til at reducere antallet af inaktive processer i din PCs RAM hukommelse. Resultatet er, at du hurtigere kan få frigjort RAM-ressourcer til andre og mere presserende opgaver i Windows.

En anden fordel er, at RAM-ressourcerne kun bliver tildelt aktive processer og programmer, så værdifulde ressourcer ikke spildes på inaktive processer.

CleanMemCleanMem er designet til at optimere forbruget af hukommelse i Windows, så du får langt mere dit RAM. CleanMem er enkelt at bruge og programmet renser automatisk hukommelsen i Windows for inaktive processer.


Download CleanMemTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.