Guides - Konverter QuickTime (.MOV) til AVI
Konverter QuickTime (.MOV) til AVI

7 december, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

I denne lille guide vil vi vise dig, hvordan du konverterer dine QuickTime videofiler til AVI videoformatet. QuickTime filer er gemt i *.MOV formatet og har du brug for at få MOV til AVI, så læs videre.

QuickTime formatet er oprindeligt udviklet af Apple til brug på Macintosh computere, men er nu blevet en integreret del af alle typer computere, digitale videokamera, MP4-afspillere og andre elektroniske enheder.

Tit kan det være træls med MOV filer, da de kun kan afspilles i Apples iTunes. Heldigvis er det nemt at konvertere MOV til et videoformat som AVI, DivX, MPG og WMV. Læs hvordan her:


MOV til AVIMed programmet ImTOO Mov Converter kan du nemt og hurtigt konvertere dine MOV videoer til AVI videoer, der kan afspilles i næsten alle media-afspillere.

  1. Download ImTOO MOV Converter. Installer ImTOO MOV Converter.


  2. Klik på Profile drop-down boksen i bunden af ImTOO Mov Converter og du kan vælge hvilket format du ønsker at konvertere dine QuickTime (.MOV) filer til.


  3. F. eks DivX Video (*.avi)


    ImTOO MOV Converter  4. Klik på Add File(s) ikonet i toppen ImTOO MOV Converter. Du kan nu tilføje de videofilm og videoklip du ønsker at konvertere til et andet format end .MOV.


  5. Under Destination skal du angive den mappe, hvor dine konverterede videofiler skal placeres. Når du er klar, så klik på ikonet Convert i toppen af ImTOO MOV Converter.ImTOO Mov ConverterDownload ImTOO Mov ConverterTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.