Guides - Flyt musik og video fra computeren til iPhone
Flyt musik og video fra computeren til iPhone

9 april, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

En nem og hurtig måde at flytte musik og video fra din computer til iPhone kan gøres med ImTOO iPhone Transfer. Din iPhone er ikke kun en mobiltelefon, men et multimedia center til afspilning af musik og videoer. Vi vil vise dig en enkel måde at flytte din musik og video til iPhone med ImTOO iPhone Transfer.

Flyt musik og video til iPhone


Med ImTOO iPhone Transfer kan du overføre alle slags multimedia filer fra din computer til iPhone - det kan være musik, videoer og billeder. Du kan også overføre tilbage fra iPhone til din computer f. eks via iTunes. ImTOO iPhone Transfer behandler din iPhone som en slags bærbar harddisk med plads til rigtigt mange filer.

1.) Start med at downloade og installere ImTOO iPhone Transfer. Nedenfor ser du hovedvinduet i ImTOO iPhone Transfer.Tip: Sørg for at du har iTunes installeret.

2.) Tilslut din iPhone til computeren via USB-kabel. ImTOO iPhone Transfer vil automatisk finde din iPhone og vise information om den i programmet.3.) Klik på "Add files to iPhone" i bunden af vinduet. Du kan nu vælge de filer du ønsker at flytte til din iPhone - klik filer af i det vindue, der åbner. Du er nu klar til at flytte og overføre filer til din iPhone.
Download ImTOO iPhone TransferTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.