Guides - Få en hurtigere computer
Få en hurtigere computer

30 juli, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Der findes en del måder at få en hurtigere computer på - den åbenlyse måde er at købe hurtigere hardware komponenter, men det er dyrt og besværlige at installere. En langt nemmere løsning er at rydde op i systemfilerne i Windows foretager justering i systemindstillingerne for at optimere ydeevnen. Vi anbefaler SpeedUpMyPC til formålet i denne guide - SpeedUpMyPC er på dansk.

Efter mange måneders brug og et stort antal installerede programmer kan din computer virke langsom, og i de fleste tilfælde er det systemfilerne i Windows som trækker hastigheden i bund. Derfor er en god løsning at rydde op i systemfilerne i Windows. Systemfilerne indeholder alle informationer om drivere, programmer, spil og sørger for at disse bliver afviklet hurtigst muligt og så snart de startes.

Er systemfilerne fyldt op med informationer vil det resultere i, at Windows skal lede efter de præcise informationer i længere tid og det resulterer selvfølgelig i, at din computer virker langsommere end da du købte den.

Programmet SpeedUpMyPC er udviklet til at rydde op i din computers systemfiler og optimere ydeevnen i hele computerens system. Formålet er, at reducere indholdet i systemfilerne, så du kan får en hurtigere computer.

SpeedUpMyPC rydder op i dine systemfiler med få museklik og sørger for at alt unødvendig information fjernes. Efter oprydningen vil din computer blive markant hurtigere, da Windows nu ikke længere skal lede længe efter de relevante informationer.

Når du afviklet SpeedUpMyPC for først gang vil programmet starte med at analysere din computer og alle indstillinger, systemfiler og ressourcer i Windows. Denne analyse kan tage et par minutter.


Guide til SpeedUpMyPC


Efter SpeedUpMyPC har analyseret din computer vil programmet vise antallet af problemer og det hastighedstab de medfører så længe de ikke er løst. SpeedUpMyPC kan, udover, at optimere rydde op i systemfilerne og optimere hastigheden med egne moduler.

SpeedUpMyPC har bla. modulet "CPU-manager" som sørger for at alle processer i Windows ikke løber løbsk og optager alle ledige CPU-ressourcer. Modulet "Softwareopstartsbooster" særger for at forøge hastigheden ved opstarten af Windows og modulet "Proaktiv Miniaturegenerator" gemmer en klon af systemfilerne på computerens harddisk for på den måde hurtigere at kunne afvikle dem uafhængigt af CPU'en og hukommelsen.


Download SpeedUpMyPCTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.