Guides - DVD til MP4
DVD til MP4

18 september, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Skal du rippe en DVD film til MP4 hurtigt, så viser vi hvordan du klare det i denne lille guide. DVD til MP4 er en guide, der bruger programmet Leawo DVD Ripper - det er en hurtig måde at rippe DVD til MP4 på.

DVD til MP4


Inden du kan rippe en DVD til MP4 skal du downloade og installere Leawo DVD Ripper.

Download Leawo DVD Ripper


  1. Start iSofter DVD to MP4 Ripper. Sæt den DVD du vil rippe til MP4 i dit drev. iSofter DVD to MP4 Ripper loader nu DVD filmen.
  2. I venstre side af iSofter DVD to MP4 Ripper er input info om din DVD film. Ønsker du et bestemt lydspor eller undertekster med i DVD til MP4 processen skal du vælge det her.
  3. I højre side af iSofter DVD to MP4 Ripper er output info om din DVD film. Under Format skal vælge MP4. Du kan også definere en række andre indstillinger som opløsning osv.
  4. For at begynde at rippe fra DVD til MP4 skal du klikke på Start.


Download Leawo DVD RipperTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.