Guides - DVD til DivX
DVD til DivX

26 juli, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Vi har skrevet en lille guide, der viser hvilket program du skal bruge, hvis du skal kopiere en DVD til Divx videoformatet, nemlig Joboshare DVD to DivX Converter. DVD til DivX betyder, at du ripper en DVD til din harddisk og gemmer filmen i DivX videoformatet.

Joboshare DVD to DivX Converter er udviklet specifikt til at klare konverteringen af DVD film til Divx, samtidigt med at du selv kan vælge hvilket lydspor og hvilke undertekster der skal medtages til DivX videofilen.

Efter du har downloadet og installeret Joboshare DVD to DivX Converter skal du indlæse din DVD film i dit DVD-drev. Åbn nu Joboshare DVD to DivX Converter.

Via menuen skal du klikke på "File" og vælge "Add DVD Folder". Nu skal du finde din computers DVD-drev og vælge filmen. Efter det er gjort bliver alt indhold på DVD'en listet i hovedvinduet til højre. Du kan se alle spor på filmen osv.


DVD til DivX


Der er forskellige indstillinger du kan justere på inden du begynder at konvertere din DVD til DivX - felterne gennemgår vi her:


Audio - det er her du angiver hvilket lydspor DivX videofilen skal besidde. Da de fleste DVD film er med engelsk tale er det oplagt at vælge English.

Subtitle - er underteksterne til filmen. Det er altid rart med danske undertekster, så alle kan følge med.

Profile - er output videoformatet og det skal selvsagt være DivX.

Zoom - er opløsningen og definitionen på billedet.

Split - er kan du angive om DivX filmen skal tilpasse en bestemt størrelse, f. eks en 700 MB CD eller en 4,7 GB DVD.


DVD til DivX


Når du har foretaget de indstillinger som du har behov for, så klik på knappen "Start Ripping" og din DVD bliver konverteret til DivX video.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.