Guides - Codecs til Windows 7


Codecs til Windows 7

23 september, 2009

Forfatter: Christopher Hammer

Med udgivelsen af Windows 7, så er det blevet yderst relevant for brugerne af Windows 7 at få installeret de nyeste codecs til Windows 7.

Har du ikke codecs til Windows 7 vil du hurtigt opleve, at du ikke kan afspille dine downloadede videoer eller lytte til noget af din musik. Løsningen er at installere Windows 7 Codecs.

Windows 7 Codecs sørger for at integrere video og audio codecs til standard afspillere som Windows Media Player 12 og Media Center. Herefter kan du, uden problemer, afspille dine film i din favorit afspiller i Windows 7.

Det er nemt at installere Windows 7 Codecs og kan klaret i tre trin:

1.) Download Windows 7 Codecs. Programmet er gratis at bruge.

Download Windows 7 Codecs

2.) Start installationen og klik på Next, så vil Windows 7 Codecs kan beregne pladskrav og installere de nødvendige filer.

3.) Installationen forløber automatisk og du skal blot klikke Done som afslutning. Du har nu installeret Windows 7 Codecs, så du codec til at se film, videoer og lytte til musik i Windows 7.

Download Windows 7 CodecsTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.