Guides Backup af Blu-ray film
Backup af Blu-ray film

17 juli, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

I denne guide vil vi vise hvordan du med programmet Leawo Blu-ray Copy kan foretage en komplet backup af din originale Blu-ray film og gemme den på harddisken, hvor lydspor og undertekster medtages.

Normalt er Blu-ray film beskyttet og krypteret med diverse kopibeskyttelser, så det ikke er muligt at kopiere filmene til harddisken. Det er dog et problem for brugere, der under uheldige omstændigheder ridser eller ødelægger deres originale Blu-ray film. Det fornuftige løsning er derfor at bruge et Blu-ray program til at kopiere og gemme den originale Blu-ray film på harddisken - det hjælper Leawo Blu-ray Copy med.

Leawo Blu-ray Copy er et enkelt program som har få indstillinger at holde styr på, men til gengæld er yderst effektivt til at kopiere Blu-ray film til brugerens harddisk. Med sin avancerede teknologi kan Leawo Blu-ray Copy kopiere Blu-ray film fra forskellige Blu-ray formater til ISO image filer. Læs her hvordan du gør:

Så snart du har startet Leawo Blu-ray Copy vil du se et enkelt dialogvindue, hvor fire felter angiver hvorfra og hvortil du kan kopiere dine Blu-ray film. Start med at indlæse din Blu-ray film i dit drev. Klik på "Source" drop-down menuen og vælg filmen via Stifinderen. Du kan også indlæse Blu-ray mapper eller ISO image-filer, hvis du tidligere har rippet en Blu-ray film til harddisken.


Blu-ray til harddisken


Det næste felt du skal have styr på er "Target". Her skal du bestemme den placering som Blu-ray filmen skal kopieres til. Via drop-down menuen vælger du "Image File(*.ISO)" og kan efterfølgende vælge en placering på harddisken, f. eks en specifik mappe. Husk at navngive din nye film med et passende navn.


Blu-ray til harddisken


Næste felt hedder "Disc Type" og her skal du angive hvilken type Blu-ray film du kopierer. Mulighederne er BD, DVD-5 og DVD-9. Er du usikker på typen, så blot kig på coveret til din film og det står angivet under specifikationer.


Blu-ray til harddisken


I feltet "Copy Mode" skal du angive hvor stor en del af Blu-ray filmen du ønsker kopieret til harddisken. Her er mulighederne Full Movie, Main Movie og Custom Movie. Full Movie er en komplet kopiering, hvor alt indhold medtages. Main Movie er selve filmen og ikke ekstra materialet. Ved Custom Movie kan du selv angive hvilket indhold du ønsker kopieret.

Vælger du Main Movie eller Custom Movie, så skal du selv angive hvilket lydspor og hvilke undertekster du ønsker skal medtages i kopieringen.


Blu-ray til harddisken


Nu er der kun tilbage at starte processen og det gør du ved at klikke på knappen "Start". Ønsker du at redigere i indstillingerne ved Leawo Blu-ray Copy, så kan du via knappen "Settings" i toppen af menuen foretage ændringer.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.