Guides - Afspil TS filer
Afspil TS filer

23 maj, 2011

Forfatter: Christopher Hammer

I denne guide vil vi forklare og vise hvordan du afspiller .TS filer. De anbefalinger og softwareløsninger vi viser er alle freeware-baserede.

Har du .TS filer liggende på din harddisk, så har du sikkert downloadet dem fra Internettet. TS filer er MPEG-2 videofiler (TS = Transport Steam) og optagelser af TV-udsendelser (DVB og ATSC) i HD (High Definition).

Da .TS filer tilhører MPEG formatet, så er der faktisk et stort udvalg af softwareløsningger som kan afspille videoformatet. Det er også relativt nemt at konvertere TS filer til MPEG-2 og overføre til en DVD.


Afspil .TS i VLCDen nemmeste løsning på at afspille .TS filer på din computer er at bruger VLC.VLC indeholder de relevante codec, så du nemt kan åbne og afspiller .TS filer uden behov for ekstra software. Når du har installeret VLC, så skal du blot gøre sådan:

Klik på File -> Browser... -> finde din .TS fil og klikke på OK.

Der kan i få tilfælde opstå problemer med afspilning af .TS filer i VLC. Det sker ofte når funktionen High Quality Audio Resampling er aktiveret i VLC. Det er heldigvis nemt at komme dette lille problem til livs - sådan gør du:

Klik på Settings -> Preferences -> afkryds Advanced Settings i nederste højre hjørne -> deaktiver nu High Quality Audio Resampling.


Afspil .TS i Windows Media PlayerHvis du foretrækker at benytte Windows Media Player til at afspille dine videoer og derfor også .TS filer, så skal du blot installere en lille software løsning kaldet Haali Media Splitter.

Download Haali Media Splitter


Du skal blot være opmærksom på at du i løbet af installationen af Haali Media Splitter afkrydser en vigtig boks. Ved følgende skærmbillede skal du huske at afkrydse "Enable MPEG-TS support".

Afkrydser du ikke denne boks, så vil du ikke kunne bruge Haali Media Splitter til at afspille .TS filer i Windows Media Player.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.