Guides - AVI til DVD
AVI til DVD

19 april, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

I denne guide vil vi vise hvordan du konvertere AVI til DVD. Ofte har man som computerbruger en masse videofiler og videofilm liggende på sin harddisk. Som bruger har man måske downloadet dem fra Internettet, fået dem fra venner eller selv rippet en DVD film til AVI.

Det kan være en fordel at brænde sin AVI videofiler til et tomt DVD medie og skabe sin egen DVD film fra videofilerne - komplet med DVD menu og lydspot, så den kan afspilles via den almindelige DVD-afspiller tilknyttet fjernesynet. I denne guide vil vi bruge programmet Leawo DVD Creator, der som navnet antyder, kan skabe flotte DVD film fra AVI videofiler.


Konverter AVI til DVD


Download Leawo DVD Creator. Installér programmet i Windows og åbn programmet op. Klik på knappen "Add", som er lokaliseret på menulinjen, og "træk" de AVI videofiler ind i programmet som du ønsker skal være en del af din nye DVD. Når AVI videoerne er placeret på listen kan du altid vælge én af dem og så trykke "MoveUP" eller "MoveDown" - alt efter, hvilken rækkefølge de skal ligge på DVD mediet.


AVI til DVDDer er mange muligheder for at redigere i de tilføjede videofiler. Du kan tilføje specielle effekter til den færdige DVD via funktionerne Trim, Crop, Effect og Watermark.


AVI til DVD


Du skaber en flot menu til din DVD film ved at klikke på knappen "Menu". Her kan du skabe baggrunde og tilføje musik til DVD filmen. I denne sektion kan du ligeledes ændre i skabelonen og tilføje dine egne billeder til layoutet. Der er allerede en del standard skabeloner tilgængelig i Leawo DVD Creator.


AVI til DVD


I feltet "Burn to:" skal du vælge om du vil brænde dine AVI videofiler til DVD Disc, DVD Folder eller ISO File - her skal du vælge DVD Disc. Nedenfor er der forskellige indstillinger du kan justere på f. eks disktype dvs. om du brænde til DVD-5 eller DVD-9, samt TV-standard og aspect ratio. Klik på knappen "Start" for at brænde AVI videofilerne til DVD.


AVI til DVD


Download Leawo DVD CreatorTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.