Downloads

Downloads - Codec Pack - GSpot 2.70aKategori: Codec Pack
Vores vurdering:
Version: 2.70a
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 16 november, 2010
Størrelse: 0.40 MB
Producent: Headbands
Type: Freeware

GSpot

GSpot er et lille program og meget nyttigt program, hvis du ikke kan få en bestemt film til at afspille i din medie afspiller. Som navnet GSpot antyder, så finder programmet præcist det "ømme" punkt (dvs. det du mangler af codec).

GSpot er specielt designet til at at identificere hvilket slags video codec eller lyd komprimeringsmetode, der er anvendt på dine filer, og om det er installeret på din computer. GSpot foreslår selv hvilke codec du bør installere for at kunne afspille den ønskede videofil eller lydfil.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]