Downloads

Downloads - MPEG - GPL MPEG-1/2 DirectShow Decoder Filter 0.1.2Kategori: MPEG
Vores vurdering:
Version: 0.1.2
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 9 februar, 2010
Størrelse: 0.10 MB
Producent: GPL MPEG-1/2 DirectShow Decoder ...
Type: Freeware

GPL MPEG-1/2 DirectShow Decoder Filter

GPL MPEG-1/2 DirectShow Decoder Filter er et glimrende codec til afspilning af videoer i MPEG formatet.

GPL MPEG-1/2 DirectShow Decoder Filter er et glimrende stykke software til at afspille MPEG-1 og MPEG-2 filmformater i enhver media afspiller, der understøtter DirectShow. GPL MPEG-1/2 Decoder kan desuden blive brugt som en DVD afspiller til ikke-krypterede DVD medier.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]