Downloads

Downloads - MP4 - Free MP4 Player 4.0Kategori: MP4
Vores vurdering:
Version: 4.0
Tilføjet: 16 august, 2009
Opdateret: 10 august, 2012
Størrelse: 0.91 MB
Type: Freeware

Free MP4 Player

Free MP4 Player er en player, der indeholder de væsentlige MP4 codec og hjælper dig med at afspille dine MP4 videoer og film. Free MP4 Player er nemt at bruge og fylder intet på din harddisk.

Free MP4 Player er hurtigt installeret og afspiller dine MP4 filer fejlfrit. Du skal blot dobbelt-klikke på en af dine MP4 filer, så vil Free MP4 Player afspille filmen eller videoen.

Som udgangspunkt indeholder Free MP4 Player alle de nødvendige codecs til afspilning af MP4 videofiler i Windows. Har du brug for at konvertere MP4 videofiler, så skal du bruge en MP4 Converter.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]