Downloads

Downloads - iPod - Free iPod Video Converter 1.34Kategori: iPod
Vores vurdering:
Version: 1.34
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 9 februar, 2010
Størrelse: 1.70 MB
Producent: Jodix
Type: Freeware

Free iPod Video Converter

Med Gratis iPod Video Converter kan du på en let og overskuelige lavet alle dine Konverter populære videoer til iPod Video formatet.

Gratis iPod Video Converter Effektivt er et program, der Konverter tillader på følgende formater til iPod Video: DVD / VCD, AVI, MPEG, WMV, RM, RMVB, DivX, ASF, VOB. Alt Sammen med Nogle Få klik - Hurtigt og Nemt!

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]