Downloads

Downloads - Decrypter - Free DVD Decrypter 1.5.6Kategori: Decrypter
Vores vurdering:
Version: 1.5.6
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 10 oktober, 2011
Størrelse: 7.63 MB
Producent: DVDVideoSoft
Type: Freeware

Free DVD Decrypter

Free DVD Decrypter ripper dine DVD filmen til harddisken på en meget nem og enkel måde. Det tager kun fire klik med musen og så er du i gang og har snart din DVD-film liggende på din harddisk.

Free DVD Decrypter er ikke et avanceret program med mange fancy indstillinger og det afspejler sig tydeligt i designet, men programmet gør også bare det det er skabt til - nemlig at rippe en DVD til harddisken.

Så hvis du leder efter en hurtigt løsning til backup eller ripning af en DVD film til din harddisk (VIDEO_TS og AUDIO_TS) så er Free DVD Decrypter programmet til dig! Ulempen er selvfølgelig de få indstillinger og så tager det ret lang tid at rippe en DVD film, men Free DVD Decrypter er gratis at bruge.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]