Downloads

Downloads - Video Afspillere - foobar2000 1.1.14Kategori: Video Afspillere
Vores vurdering:
Version: 1.1.14
Tilføjet: 2 september, 2008
Opdateret: 20 august, 2012
Størrelse: 1.60 MB
Producent: foobar2000
Type: Freeware
Wikipedia: Link

foobar2000

foobar2000 er en multimedia afspiller, der ikke giver sig ud af særligt meget på den grafiske side, men som tilgengæld vinder på alle de formater den understøtter.

foorbar2000 bruger næsten ingen system ressourcer og indeholder ingen former for spyware, der gør din computer langsommere.

foobar2000 er faktisk ret behagelig at anvende, hvis man ikke lægger vægt på grafisk design og flotte visuelle præsentationer.

foobar2000 gør simpelthen bare hvad det er udviklet til og ikke mere.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]