Downloads

Downloads - Småprogrammer - FixWin 1.2Kategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Version: 1.2
Tilføjet: 30 maj, 2010
Opdateret: 1 marts, 2011
Størrelse: 1.43 MB
Producent: Ramesh Kumar
Type: Freeware

FixWin

Ret og fix problemer i Windows 7 og Windows Vista med FixWin. FixWin er freeware og et meget nyttigt program til brugere på alle niveauer.

FixWin finder selv ud af om du har Windows 7 eller Windows Vista installeret - herefter kan du bruge FixWin til at rette og fixe ofte forekomne problemer i Windows. Alle rettelser er arrangeret under hovedkategorier som bla. Windows Explorer, Internet, Windows Media, systemværktøjer og flere. Hver gang du bruger FixWin, så tilbyder programmet at oprette en backupkopi af Windows - på den måde er du sikret, hvis en rettelse går galt og du kan altid genskabe en forrige tilstand af Windows. Heldigvis har FixWin i vores test fungeret upåklageligt.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]