Downloads

Downloads - Backup - Daemon Tools Lite 4.46.1Kategori: Backup
Vores vurdering:
Version: Lite 4.46.1
Tilføjet: 2 september, 2008
Opdateret: 30 januar, 2013
Størrelse: 13.35 MB
Producent: Disc Soft
Type: Freeware
Wikipedia: Link

Daemon Tools

Åbn, lav og rediger ISO-filer med Daemon Tools. Med Daemon Tools kan du også skabe ISO eller IMG kopier af en DVD-film, computerspil, musik-CD eller anden slags data medie.

Med Daemon Tools kan du nemt og hurtigt skabe et image (virtuelt billede) af en CD eller DVD. Når du skabt et virtuelt billede af f.eks en DVD, så skal du afspille indholdet på denne DVD uden at den originale DVD behøver at være "fysisk" tilstede i DVD drevet.

Daemon Tools understøtter mange forskellige CD og DVD virtuelle billedtyper. Med Daemon Tools Lite kan du håndtere op til 4 virtuelle drev på din computer.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]