Downloads

Downloads - Ripper - DVD Shrink 3.2.0.15Kategori: Ripper
Vores vurdering:
Version: 3.2.0.15
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 31 oktober, 2012
Størrelse: 1.10 MB
Producent: EVS SL
Type: Freeware
Wikipedia: Link

DVD Shrink

Med DVD Shrink kan du let og hurtigt rippe dine DVD film til harddisken. DVD Shrink er velegnet til at tage backup enten direkte fra en DVD eller fra de IFO og VOB filer som brugeren har rippet til harddisken.

Programmet er også forholdsvist enkelt at lære, og indeholder en del avancerede funktioner. Med DVD Shrink kan du lave backup af dine dyrt indkøbte DVD film til den dag, hvor de går hen og bliver ridsede.

Når din DVD er kopieret til harddisken kan DVD Shrink også brænde en ny kopi til dig med det samme. DVD Shrink sørger både for dekryptering og komprimering af den rippede DVD, så det hele er let som en leg.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]