Downloads

Downloads - Video Afspillere - CyberLink PowerDVD 12Kategori: Video Afspillere
Vores vurdering:
Version: 12
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 23 november, 2012
Størrelse: 81.20 MB
Producent: CyberLink Corp.
Type: Trialware
Wikipedia: Link

CyberLink PowerDVD

PowerDVD er en af de bedste DVD afspillere i cyberspace. Programmet har alle de funktioner man kan forvente af en multimedia afspiller.

PowerDVD gør det blandt andet muligt at afspille VideoCD og Super VideoCD diske eller filer. PowerDVD har en flot grafisk brugerflade og er nem at anvende.

Desuden følger der en hel del indbyggede codec med, så de mest almindelige multimedia formater kan afspilles.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]