Downloads

Downloads - Småprogrammer - CCleanerKategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Tilføjet: 16 januar, 2011
Opdateret: 23 januar, 2015
Størrelse: 2.86 MB
Producent: Piriform
Type: Freeware
Wikipedia: Link

CCleaner

CCleaner er et genialt freeware systemværktøj til optimering, tuning og rensning af dit system - CCleaner frigør mere harddiskplads og ved effektiv oprydning får programmet Windows til at kører hurtigere.

Du kan også anvende CCleaner til at rydde op i midlertidige filer som blot optager ledig plads og gør din browser langsommere. Du kan undersøge opstarten på Windows og fjerne programmer som gør opstarten langtrukken.

Men det mest nyttige modul, med hensyn til forbedring af ydeevnen, er at optimere registreringsdatabasen og fjerne ubrugelig data som gør systemfilerne overbelastede.

CCleaner er kort fortalt et "must-have" freeware program for alle computerbrugere og programmet er oversat til dansk, så selv brugere uden de store tekniske evner kan følge med i hvad der sker.

Et andet program, der kan optimerer hastigheden på din computer er SpeedUpMyPC. SpeedUpMyPC er oversat til dansk og via dette linke kan du læse en dansk brugerguide til SpeedUpMyPC, der hjælper brugere med at anvende programmet til at optimere hastigheden i Windows. Der er ligeledes en dansk e-mail support tilknyttet den danske side.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]