Downloads

Downloads - Backup - Bitdefender SafeboxKategori: Backup
Vores vurdering:
Tilføjet: 23 maj, 2014
Opdateret: 23 januar, 2015
Størrelse: 1.91 MB
Producent: BitDefender
Type: Freeware

Bitdefender Safebox

Med backup-løsningen Bitdefender Safebox kan du få 2 GB lagerplads helt kvit og frit - du kan anvende pladsen til at tage sikkerhedskopier af udvalgte filer og mapper på din harddisk.

Bitdefender Safebox virker under Microsoft Windows, men du kan også installere Bitdefender Safebox som app på din iPhone, iPad eller Android mobiltelefon - på den måde kan du altid have adgang til dine vigtige filer.

Så snart du f. eks har installeret Bitdefender Safebox på din stationære computer og valgt hvilke filer du ønsker backup af, så synkroniserer programmet disse filer til dine mobile enheder som også har Bitdefender Safebox installeret. Imens du er på farten kan du derfor arbejde på din filer og genoptage arbejdet, når du kommer hjem.

De 2 GB som Bitdefender stiller til din rådighed kan efterfølgende udvides med op til 60 Gb, hvis behovet opstår. Opgraderinger koster et mindre beløb som faktisk virker rimeligt ift. funktionalitet og brugervenlighed.

Du kan også installere en Android app, så du kan synkronisere dine filer til din mobiltelefon.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]