Downloads

Downloads - AVI - Avi2Dvd 0.6.4Kategori: AVI
Vores vurdering:
Version: 0.6.4
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 8 september, 2012
Størrelse: 33.38 MB
Producent: Cretan Man
Type: Freeware

Avi2Dvd

Avi2DVD er program, der kan konvertere AVI/MKV/OGM/WMV videofiler og med et par få klik brænde til DVD/SVCD/VCD.

Avi2DVD kan hjælpe brugeren med at lave ISO (.iso) eller CUE (.cue) filer ud af video filer, der er gemt i AVI container formatet. Avi2DVD er ret nemt at bruge, når man først har fanget logikken og følger egentlig bare 5 trin til oprettelsen dine ISO eller CUE filer.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]