Downloads

Downloads - Antivirus - Avast! Free AntivirusKategori: Antivirus
Vores vurdering:
Tilføjet: 17 november, 2011
Opdateret: 15 december, 2014
Størrelse: 104.90 MB
Producent: Avast Software
Type: Freeware
Wikipedia: Link

Avast! Free Antivirus

Står du og mangler et antivirusprogram, der ikke koster noget men tilbyder stor sikkerhed? Prøv avast! Free Antivirus og du bliver med garanti ikke skuffet.

Producenten bag avast! Free Antivirus, Avast Software, har igennem mange år udgivet en freeware version af deres kommercielle antivirus program Avast. avast! Free Antivirus indeholder selvsagt ikke nær så mange avancerede funktioner og moduler som den fulde version af Avast.

Tilgengæld får du grundlæggende beskyttelse imod virus, spyware og malware helt gratis. avast! Free Antivirus er desuden oversat til dansk og alle menuer, moduler og funktioner er forklaret på dansk - på den måde kan brugere uden den store tekniske indsigt og ikke så velbevandret i det engelske sprog være med.

avast! Free Antivirus sørger selv for at downloade og installere opdateringer, så snart de bliver frigivet af producenten. Vælger du at downloade en fil som kan indeholde virus eller lign., så gør avast! Free Antivirus dig opmærksom på dette forhold, så du kan nå at ombestemme dig. avast! Free Antivirus er gratis antivirus når det er bedst!

Ønsker du at investere i Avast Antivirus Pro, så kan du købe Avast Antivirus Pro via e-Gear.dk

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]