Downloads

Downloads - Småprogrammer - Audials MovieboxKategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Tilføjet: 16 oktober, 2012
Opdateret: 18 november, 2014
Størrelse: 8.58 MB
Producent: Tunebite.dk

Audials Moviebox

Med Audials Moviebox kan du optage og downloade film streamet via internettet og downloade den færdige film til din harddisk. Filmen kan du gemme i diverse videoformater som f. eks AVI, WMV, MP4 osv.

Efter du har installeret Audials Moviebox kan du se en knap i din browser ved siden af hver film eller video, der kan afspilles. Klikker du på knappen vil Audials Moviebox optage den streamede film eller video for efterfølgende at downloade den til harddisken.

Du kan selv angive hvilket videoformat den downloadede film skal gemmes i og Audials Moviebox understøtter alle de populære videoformater i Windows.

Du kan bla. anvende Audials Moviebox til at downloade film fra online portaler som Netflix, Sputnik, DR.dk, TV2.dk og mange flere.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]